חוות דעת שניה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

21/05/2006 | 07:10 | מאת: יערה

שלום ד"ר אני בת 52 לאחר חודשיים מיום הניתוח כריתת רחם כולל הוצאת שחלות תיקון ריצפת האגן שלפוחית,)עקב צניחה) שאלתי ,מאז אני סובלת מדי פעם בערך פעמיים שלוש ביום מגל חום בכל הגוף למספר שניות וזה עובר בעיקר קורה במצב לחץ או התעצבנות. שני הרופאים המטפלים לא מצאו צורך לתת טיפול הורמונלי יש צורך?, קודם לאירוע לא נזקקתי לכל הורמון לא סבלתי מגלי חום וכדומה, מה הסיבה לתופעה להתעקש לקבל טיפול? איזה? אני מתנצלת על אורך השאלה תודה

יערה שלום ותודה על שאלתך. יתכן וכדאי בכל זאת לשקול טיפול הורמונלי חילופי. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי