הורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

17/05/2006 | 14:40 | מאת: נועה

לפני כחודש עברתי ניתוח להסרת גידול סרטני בשד, אני לקראת טיפולי הקרנות וטיפול הומונלי - טמוקסיפן. אני בת 56 ובשל מצבי החדש נאלצתי להפסיק את הטיפול ההורמונלי - כדורי אקטיול - בהם השתמשתי. הפסקת ההורמונים קשה לי מבחינה גופנית ונפשית. האם ישנם תחליפים עליהם אתה יכול להמליץ לי? תודה מראש נועה.

נועה שלום ותודה על שאלתך. עלייך לפנות ליעוץ פרטני לצורך התאמה אישית. וניתן בהחלט לעזור, ולו חלקית, בהקלה על תסמינייך. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי