בריחת סידן ופעילות גופנית בונת עצם

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

06/05/2006 | 10:29 | מאת: דורית

שלום רב. לאחרונה עברתי בדיקה למידת צפיפות עצם והתברר לי שאני זקוקה לטיפול תרופתי, שאכן נרשם לי ע"י רופאת המשפחה, והומלץ בפני על פעילות גופנית בונת עצם. מהו סוג פעילות זה? האם הליכה אירובית במשך שעה יום- יום נחשבת לסוג פעילות זה? תודה מראש על התשובה.

דורית שלום ותודה על שאלתך. הליכה הינה התעמלות מצוינת לבריאות העצם. התעמלות בונה עצם מוסיפה תרגילים נוספים העשויים לעזור אף הם. רפואה שלמה דר' זלוצובר

09/05/2006 | 18:20 | מאת: דורית

דר' זלוצובר שלום רב ותודה על תשובתך. האם תוכל לפרט קצת יותר באשר למהות התרגילים הנוספים העשויים לעזור בבניית העצם? תודה מראש על תשובתך דורית

23/12/2006 | 21:07 | מאת: ינון

שלום! אשמח לדעת היכן יש חוג להתעמלות בונה עצם.סאיזור המרכז בשעות אחה"צ... תודה על המידע..

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי