זיקפה חלשה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

30/04/2006 | 18:10 | מאת: דון ביריון

שלום רב אני בן שישים בריא ללא בעיות מיוחדות לוקח כדורים ללחץ דם בשם וזודיפ- ו-דיזותיאזיד 25 מילי גרם במשך שנה. ואומנם במשך השנה האחרונה הזיקפה בינונית ולעיתים חלשה שאפילו החדירה קשה .א ני ואשתי אוהבים סקס וקימת אהבה והבנה רבה בינינו והמין חשוב לנו. האם תוספת של הורומון טוסטסטרון יכול לעזור לי? לתשובתך והדרכתך אודה

דון ביריון שלום ותודה על שאלתך. זאת עשויה להיות תופעת לואי של התרופות וכדאי להתיעץ עם רופא המשפחה. איני משוכנע שטסטוסטרון הוא הפתרון. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי