גלי חום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

24/04/2006 | 10:57 | מאת: שושנה

שלום רב אני בת 57 בריאה. מזה מספר שנים אני סובלת מגלי חום וכל התופעות הנלוות ניסיתי כל תרופה טבעית שישנה בשוק. כמו כן הייתי שנה עם מדבקות אוורל ושנה וחצי עם ליויאל לפני חודשים החלטתי לנסות להפסיק ולראות מה קורה ולצערי הכל חזר ואפילו יותר גרוע כולל חוסר שינה גלי חום כל חצי שעה יובש. מה לעשות ?לחזור שוב לליוואל? כמה זמן אפשר לקחת ליוואל?האם יש משהוא אחר? אשמח לכל תשובה

שושנה שלום ותודה על שאלתך. את זקוקה ככל הנראה לטיפול הורמונלי חילופי. לגבי הסוג והמינון עלייך להתייעץ עם רופאך המטפל. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי