אי ספיקה שחלתית

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

16/04/2006 | 20:06 | מאת: דריה

שלום רב, בת 36, לאחר שתי לידות, חולת SLE והפרעת קרישה, לאחרונה נמצא (לאחר בדיקות חוזרות ונשנות) כי קיימת בעיה של אי ספיקה שחלתית. מבקשת לדעת מהן ההשלכות, האם יש קשר למחלה, האם ניתן יהיה להרות פעם נוספת והאם יש צורך בטיפול כלשהו. מתנצלת מראש על אריכות ההודעה, תודה מראש, אור.

דריה שלום ותודה על שאלתך. יתכן ואת נכנסת לגיל מעבר מוקדם ואם אכן כך הוא, רק בבדיקה מסודרת שלך כולל בדיקות הדם ניתן לענות על שאלתך לגבי הסיכוי להרות. יתכן קשר למחלה היסודית שלך מכיון שמדובר בתופעות של מערכת החיסון הגורמת להרס השחלות שלך. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי