אחרי ביקור אצלך במרפאה ברמת אביב-שאלות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

25/03/2006 | 18:28 | מאת: מירי, עו"ד

דר' זלוצובר שלום. ביקרתי במרפאה ברמת אביב לפני 10 ימים לערך, תפקוד יתר של בלוטת התריס, פרופ' סובל מבאר שבע המליץ על מרקפתיזול, שלחת אותי לבצע ראשית מיפוי הבלוטה ואכן ביצעתי בתחילת השבוע, ביום חמישי קיבלתי התשובה ונצפה : "הבלוטה מוגדלת דיפוזית עם פיזור חומר בצורה אחידה. אפטייק בתיאוריד 9.5% - מעל הנורמה במידה גסה. בסיכום- המיפוי אופייני ל- גרייבס." האם להתחיל לקחת את המרקפתיזול? בבדיקות הונמונאליות: 13/2/2006 : fsh 16 lh 11,4 5/3/2006 : fsh 11 lh8 כלומר יש שיפור בתוצאה, נכון??? השאלה הגדולה, לאור העובדה כי אני כמעט בת 40,מה לעשות כעת על מנת להכנס להריון כמה שיותר מהר? האם תהיה אפשרות להכנס להריון ספונטני לאור התוצאות בבדיקות? האם לאבחנה בבדיקת זרע של בן זוגי : mild teratozoospermia יש משמעות כלשהי??? אודה לך מראש, ואם צריך להגיע אליך שוב, אודה לך על תשובתך המהירה. מירי כרמל ורסנו, עו"ד

מירי שלום ותודה על שאלתך. דברי עימי ביום שלישי הבא ברמת אביב. אוציא את התיק ונוכל לדבר או שתבואי אלי אז, איך שנוח לך. בברכה דר' זלצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי