כאבי שרירים ופרקים בעיקר בלילה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

24/03/2006 | 10:59 | מאת: zaki

כאבי שרירים,ושרירי הירך בפרט+פרקים וברכיים. מחבר: zakivardi (לשליחת דואר אלקטרוני) תאריך: 24.3.2006 שעה: 10:55 ד.נ. שלום רב הכאבים שהיזכרתי בנושא זה תוקפים אותי בעיקר בלילה כאשר אני הולך לישון, האם הם תופעת לוואי של תרופה, ו/או תרופות שהיזכרתי בהודעתי הראשונה המצורפת כאן מהיום ? מה עלי לעשות אם בכלל ? האם זאת תופעה חיובית ו/או שלילית של תרופת: FORTEO בהזרקה עצמית שאני מטופל בה ? אקדים תודה וברכה לתשובה מסורה והמלצה מתאימה. בכבוד רב z.vardi

zaki שלום ותודה על שאלתך. התשובה מקודם תקפה כמובן גם עתה. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי