טיפול הורמונלי בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

10/03/2006 | 11:42 | מאת: עדנה הר לב

אני בת 54 ,סובלת כ15 שנה מבעיה של תת פעילות של בלוטת התריס ומטופלת לאיזון בתרוםת Eltroxin 50 מ"ג ליום ופעם בשבוע 100 מ"ג ליום. לפני ב6 שבועות התחלתי טיפול הורמונאלי בתרופת Activelle . עשיתי בדיקת דם לפי תוצאות הבדיקה תת הפעילות החמירה מתוצאה של 6 ב9/05 ל 8.4 שאלתי, האם יש קשר בין לקיחת תרופת הActivelle להחמרה בתת פעילות בלוטת התריס? ןאם כן נה מומלץ לעשות. תודה, עדנה הר לב

עדנה שלום ותודה על שאלתך. אין בעיקרון קשר בין הדברים ויש לפנות להערכה אצל ה אנדוקרינולוג המטפל. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי