ויטמינים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

09/03/2006 | 09:49 | מאת: מירי

שלום! אני בת 53.מסרבת לקחת תחליפי הורמונים, וגם לא מרגישה צורך.אבל - לפעמים חושבת שאולי כדאי לקחת מולטי ויטמינים או כל ויטמין אחר, בשל עייפות וגיל המעבר וחשש שגופי אינו מקבל את הכמות האופטימלית של ויטמינים מהמזון. בים ההיצע אין לי מושג במה לבחור.מולטי ויטמין, אומגה 3, או מה? איך בוחרים, ואיך אדע אם הויטמין הנבחר אכן יעיל ואם הוא בכלל נחוץ לגופי? תודה מראש,מירי

מירי שלום ותודה על שאלתך. את צריכה יעוץ והערכה פרטנית. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי