ריח רע מהוגינה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

19/02/2006 | 21:48 | מאת: חני

שלום, אני בת 41 וחצי ולאחרונה שמתי לב לכך שריח רע מגיע מאזור המפשעה שלי. אני חשה בריח הזה בכל מיני מצבים וחוששת שאולי גם מי שסביבי חש בו... בעבר לא סבלתי מכך. יתכן שזה קורה רק בחלק מהחודש (אולי יותר לפני מחזור - לא בטוחה) מה תופעה זו? לא נראה לי שיש לי בעיה של פטריה - זה בא ונעלם ללא טיפול. תודה

חני שלום ותודה על שאלתך. יש לבדוק אותך גינקולוגית. יתכן ומדובר בחיידקים (וגינוזיס בקטריאלי). רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי