הרגשה של עצבות.

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

29/12/2005 | 16:55 | מאת: לילך

בחצי שנה האחרונה אני מרגישה מידי פעם סוג של דיכאון. עצבות , לא נהנת משום דבר, מתפקדת כרגיל ממבט ראשון. הולכת לעבודה, עושה הכל בבית, אך ללא חשק. הדבר נמשך מידי פעם מספר ימים או שבועות וחולף. האם זו תופעה נורמלית של גיל המעבר. ומה אפשר לעשות כאשר זה קורה

לילך שלום ותודה על שאלתך. תופעה עשויה להיות חלק מתסמיני גיל מעבר אולם יש לבדוק אותך לפני אבחנה סופית. רפואה שלמה דר' זלוצובר

12/06/2008 | 23:13 | מאת: עדן

בזמן האחרון אני מרגישה לא קשורה לחברה יש לי חברות ושתיים מהם טובות אבל בכל זאת את מרגישה לפעמיים שכיאלו שוכחים אותי בצד אז אני נכנסת לעצבות מה אני יכולה לעשות?

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי