בבקשה אני ממש חייבת עזרה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

29/12/2005 | 02:45 | מאת: אני

אני סובלת מאפססים, זה התחיל ועכשיו זה לא ניגמר קיבלתי כדורים שאני פשוט לא מסוגלת לבלוע הם כל כך גדולים ומסריחים ואני מקיאה רק מלהריח אותם ועוד צריך לקחת בערך 4 כדורים 3 פעמים ביום וזה פשוט בלתי אפשרי. כל פעם שמופיע אפסס מנקזים אותו, אם זאת אני אם זאת אמא שלי או קוסמטיקאית או רופא בבית חולים.. אבל זה כבר נהפך לממש בלתי ניסבל, אני ניכנסת לדיכאונות וממש חושבת לשים ק לכל הסיפור הזה ברעיונות ממש קיצוניים, אם יש מישהו שסובל מאפססים הוא מבין עד כמה הבעיה חמורה! אני ממש מבקשת עזרה אם מישהו מכיר איזשהו טיפול כמו ניתוח\זריקה או איזשהו משהו שישים קץ לסיוט הזה אני ממש אודה לו. ואל תגידו לי לפנות לרופא מומחה כי מה שהוא יעשה זה לנקז את האפסס שבבטן שלי ואני לא אוכל ליספוג שוב את הכאב האיום הזה.

29/12/2005 | 09:35 | מאת: ל

תנסי לפנות לרופא בפורום מחלות זיהומיות

אני שלום ותודה על שאלתך. אין זה הפורום המתאים. בכל אופן את זקוקה לבדיקת רופא עור או מומחה לזיהומים. רפואה שלמה דר' זלוצובר

29/01/2006 | 23:38 | מאת: ניצנה

ברפואה הטבעית, אנו מאמינים שהגוף מנסה להפטר מהרעלים שבתוכו גם דרך העור. המורסות שאת מכירה הן אחת התופעות האפשריות. יכול להיות שתהליך ניקוי של הגוף, והדרכה לתזונה המתאימה לך באופן אישי יביאו להפסקת התופעה. אני ממליצה לך לפנות לנטורופט טוב באיזור מגורייך. לבריאות ניצנה .

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי