צריכה עזה דחוף ביותר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

28/12/2005 | 01:33 | מאת: צריכה עצה דחוף

שלום לכולם שלום רציתי להתייעץ בכמה דברים אני יוצאת עם מישהו והוא סבל בעבר מהתקפי חרדה ,פאניקה סוג של דיכאון כיום הוא לא סובל מכיון שהוא נוטל תרופות כמו מודל פריזמה וקלונקס אנחנו מקיימים יחסי מין אבל ישנם פעמים שלא בא לו והוא טוען שזה בגלל התרופות עכשיו הוא מטפל בזה היינו אצל אורולוג קוראים לזה רופא של גברים ובדקו לו את הבולבול והכל בסדר אבל אם נרצה להתחתן ולהביא ילדים הוא יוכל אבקש אם תחזור אלייך בנושא הזה בדחיפות זה חשוב לי נורא כי אני מאוד אוהבת אותו

שלום ותודה על שאלתך. התרופות עשויות לגרום לירידה בחשק המיני. כדאי להתיעץ עם הרופא המטפל. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי