גיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

18/12/2005 | 09:30 | מאת: כרמית

בוקר טוב אני בת 50 וסובלת מתסמונות גיל המעבר במיוחד גלי חום נוראיים. אני סובלת מסכרת ולחץ דם גבוה. מבקשת ייעוץ לגבי תרופה טבעית להקלת גלי החוםויותר התמינים. מציינת שניסיתי קוהוש שחור ולא ממש עזר. בברכת יום נפלא

כרמית שלום ותודה על שאלתך. את זקוקה להערכה ויעוץ פרטני. אין זה מקצועי להציע לך טיפול בסגנון של "ללמוד שחיה בהתכתבות" כי ככה זה גם יראה. רפואה שלמה דר' זלוצובר

18/12/2005 | 18:48 | מאת: דלית

כרמית שלום תאמיני לי כרמית עיזבי את כל התרופות לכי ברגל כל יום חצי שעה הליכה מהירה דברי איתי אחרי שבועיים תראי איך תרגישי פלאים דרך אגב לסכרת זה מצוין תהיה בריאה ופחות ללכת לרופאים

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי