הורמונים אחרי ניתוח להוצאת רחם.

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

25/10/2005 | 20:41 | מאת: נ.ק.

איזה הורמונים עדיף לקחת אחרי ניתוח להוצאת הרחם. האם יש הורמונים שנותנים לנשים עם רחם וקבוצה אחרת לנשים ללא רחם. היום אני משתמשת בליוויאל. ואמורה לעבור ניתוח בזמן הקרוב. תודה מראש

נ.ק. שלום ותודה על שאלתך. טיפול ספציפי יותאם לך ע"י הרופא המטפל אולם עקרונית, נשים שעברו כריתת רחם צריכות אסטרוגן בלבד ואילו נשים שיש להם רחם זקוקות לאסטרוגן ופרוגסטרון כשמטרת הפרוגסטרון הינה מניעה של סרטן רירית הרחם. רפואה שלמה דר' זלוצובר

27/10/2005 | 16:55 | מאת: נ.ק.

האם אתה יכול לנקוט בשמות של הורמונים שמכילים רק אסטרוגן. את ההמשך אני אעשה ואברר. רוצה להגיע מוכנה לרופא. (אחרי ניתוח שמקווה שיעבור בהצלחה).

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי