הורמונים למניעת נשיות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

16/10/2005 | 19:57 | מאת: לפידות

הינני בחור צעיר אשר רוצה להתייעץ בנושא משמעותי. הינני נשי במקצת. הדבר מתבטא בהליכתי, בתנועות גוף ואפילו בקול הדיבור. גיל : 29. במהלך השנים האחרונות הינני מתאמן במכון כושר ועיצבתי גוף שרירי ומוצק אך עדיין תנועות הגוף נשיים. הדבר חורה לי מאוד. מה עושים ? האם ניתן לקחת הורמון גברי ? כיצד ניתן לעשות זאת ? עם מי להתייעץ? תודה רבה וחג שמח !

לפידות שלום ותודה על שאלתך. אני מניח שרמת ההורמונים הגבריים שלך תקינה (ניתן לבדוק זאת ע"י רופא המשפחה) ואין לפיכך מקום לשום טיפול הורמונלי. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי