כאבי פרקים - ידיים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

27/09/2005 | 09:10 | מאת: לאה

שלום רב, אני סובלת מכאבי פרקים (ידיים בעיקר ולעתים פרקי אצבעות הידיים) - ביקור אצל ראומטולוג לא גילה דבר (אין אדמומית, אין נפיחות וכו'). אני בת 52 ונוטלת תרופות ותוספי מזון - Vitacal+D, אומגה 3, פוסלאן, אוטרטגסטן 100גר', אוורל 25. יש לי חסר בויטמין B-12 - עתה התחלתי לקחת כדורים לפתרון הבעיה. השאלה שלי היא האם קיימת אפשרות שאחת התרופות/תוספים גורמים לכאבי הפרקים הללו ? ואם התשובה שלילית, האם יש בדיקות אותן עלי לבצע על מנת לעלות על הבעיה. תודה. לאה

לאה שלום ותודה על שאלתך. לא נראה לי שהתרופות הן מקור הבעיה וללא בדיקה שלך, לא ניתן להמשיך בברור. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי