העברה מהורמוני מובופאם לאקטיבל- תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

05/09/2005 | 14:16 | מאת: נדה

צהרים טובים! חדשה בפורום ויש לי שאלה די בוערת? הועברתי מנובופאם לאקטיבל ולאחר הכדור החמישי אני סובלת מכאבי מחזור ודימום וויסתי, האם זו תופעה שתחלוף?

נדה שלום ותודה על שאלתך. בהחלט. היי רגועה והמתיני חודשיים שלושה. רפואה שלמה דר' זלוצובר

05/09/2005 | 20:48 | מאת: נדה

דר. ששלום רב! אני בכדור השישי של האקטיבל עם דימום די חזק שבא והולך ולסרוגין , אני ממשיכה ליטול את הכדורים כרגיל בתקווה שזה אכן יסתדר....גם במהלך הטיפול עם נובאפאם קיבלתי את הדימום הוויסתי כעבור 20 יום בקביעות [מחזור לכל דבר..חזק עם כאבים ] לכן החלטתי לעבור לאקטיבל בכדי להפסיק את הדימום הוויסתי לחלוטין מקווה שכך יהיה.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי