הורמון תחליפי המכיל ציפרוטרון אצטאט

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

23/08/2005 | 09:11 | מאת: Dina

תודה לך על תשובתך. בנוסף לגיל מעבר מיגיע מוקדם אם תחילת הטיםול גורמונלי על ידי פרוגילוטון התחילה אלופציה וחיצקונים ש ציפרוטרון אצטאט אמור לטפל בהם. ואם אין כדור שמכיל ציפרוטרון אצטאט אז מה יש? תודה לך על תשונה מפורטת.

דינה שלום ותודה על שאלתך. יש לבדוק אותך, כולל בדיקות הורמונליות לפי הצורך ולפי התשובות ניתן להתאים טיפול. ישנה אפשרות לשימוש בציפרוטרון אצטאט בנפרד מאסטרוגן, כמו גם אופציות אחרות, לפי תוצאות הבדיקות. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי