הורמון תחליפי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

22/08/2005 | 10:45 | מאת: Dina

שלום דוקטור! האם ניתן להשיג בערץ כדור Climen שמרכיביו : 11White Tabs: Estradiol valerate 2mg and 10 Pink tabs:Estradiol valerate/Cyproterone 2-1mg ,Schering AG) אם לא מה ניתן לעשות? תודה

דינה שלום ותודה על שאלתך. אין בארץ טיפול הורמונלי לגיל מעבר המכיל ציפרוטרון אצטאט. יש טיפולים המכילים את המרכיבים האחרים שציינת. יש לפנות לרופא ולהתיעץ עימו על סוג הטיפול ההורמונלי החילופי והוא כבר ידע להתאים לך את הטיפול המיטבי. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי