שרירונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

18/07/2005 | 11:16 | מאת: ענבר

שלום רב, אימי סובלת משרירונים ברחם ולאחרונה עברה ניקוי רחם, רופא נשים המליץ על צריבה, אולם לפי כן יש לקבל זריקה בשם דקפפטיל , שמענו שיש טיפןל חדשני בתל השומר ע"י אולטרסאונד נשמח לקבל פרטים נוספים

ענבר שלום ותודה על שאלתך. עלייך לפנות ולהבדק שם ואז תקבלי את כל הפרטים. יש להם גם אתר באינטרנט, למיטב ידיעתי. עקרונית, הטיפול מחליף כריתת רחם ולא צריבה של רירית הרחם שמטרתה למנוע דימומים. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי