שיער על הפנים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

08/07/2005 | 03:38 | מאת: אופיר

שלום יש לי שאלה שלדעתי לא שייכת לפורום זה אך בכל זאת חשוב לי לקבל תשובה עליה. אני בן 26 ובעל פנים חלקות למדי. הדבר מציק לי וגורם להראות צעיר מאוד יחסית לגילי. אני מעוניין לדעת האם קיימת דרך כלשהיא על מנת להגביר את רמת השיעור בפנים, כדי להקנות לי מראה בוגר יותר? בתודה מראש, אופיר.

אופיר שלום ותודה על שאלתך. בהנחה שאין לך בעיות הורמונליות ובהן חוסר בטסטוסטרון (הורמון גברי), חוששני שאין לךך פיתרון פשוט. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי