הרגשה רעה מבחינה נפשית

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

16/06/2005 | 13:49 | מאת: איילת

מזה כשבוע אני מרגישה רע מבחינה נפשית ולא יכולה להגדיר בדיוק את ההרגשה. זה סוג של עצבות , אך גם מועקה בחזה דפיקות לב והרגשה כללית לא טובה. מידי פעם יש לי הרגשה משונה בחזה של חום אבל גם משהו נוסף שקשה לי להגדיר שגורמת לי להרגשה נפשית גרועה שלא עוברת לי במשך זמן ארוך. האם כל זה יכול להיות קשור לגיל המעבר?

18/06/2005 | 14:27 | מאת: אבשלום עדן שרפי

צרו קשר לכתובת אימל הרשומה ותדעו את נפלאות העיברית שפת האלוהים.

איילת שלום ותודה על שאלתך. ייתכן אולם זה פחות סביר, בעיקר אם זה הופיע בפתאומיות. פני לרופא ההמשפחה והתיעצי עימו. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי