פמארל-תשובה לגיתית ודר זלוצובר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

15/05/2005 | 09:47 | מאת: אפרת

פמארל הוא תכשיר טבעי לגיל המעבר מקבוצת phyto-serm הוא מקל בצורה מהירה מאוד על גלי חום (תוך 5-7 ימים) ,כאבי ראש, הזעת לילה ועוד תופעות האופיניות לבעיה. בנוסף הוא משפר את צפיפות מסת העצם. התכשיר נוסה בהצלחה במס' ניסויים קליניים בבי"ח בלינסון . אשמח לשלוח חומר מדעי אם תתענינו,אבל בעיקרון כדאי לדעתי להכיר את התכשיר המדהים הזה לפני שמציינים שכנראה הכוונה לפרמאריל. תודה על תשומת הלב אפרת.

אפרת שלום ותודה על פנייתך. איני מכיר את התכשיר אותו את מציינת ולא מחקרים לגביו- אשמח לראות. עצם בחירת השם הכ"כ דומה לפרמריל נשמעת לי "מוזרה". אין קבוצת תכשירים הנקראת phyto-serm! יש פיטואסטרוגנים ולכאן התכשיר שייך! ה serm כולם עובדים הפוך מאסטרוגן מבחינת גלי חום בעוד שאת מהללת את התכשיר כפעיל בהפחתת גלי החום ולכן השם מוזר לי, אם כי מאד ברורה לי הסיבה לבחירתו מכיון ש serm פעיל כנגד סרטן שד. האם גם תכשיר זה עובד כך? איני משוכנע. כל טוב דר' זלוצובר

31/10/2007 | 10:04 | מאת: חלי מרדכי

אני אשה בת 55 ולאחרונה אני סובלת מגלי חום בכל שעות היום ובמיוחד בלילה אם יש תרופה על בסיס טבעי אשמח אים תידעו אותי תודה רחל

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי