דימום מתמשך בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

14/05/2005 | 19:10 | מאת: קטיה

לדוקטור שלום! בת 55 עם מחזורים לא סדירים בתקופה האחרונה כל חודשיים שלושה בערך, בפעם האחרונה המחזור מגמגם (דימום קל) כבר תקופה של חודש בערך , האם תופעה זו אופיינית להפסקת המחזור ? יש לציין שלאחר תקופה ארוכה של דימום קל כפי שציינתי המחזור היגיע שוב כרגיל (כבר 5 ימים בערך) האם כך אמור להיות עד להפסקה מוחלטת של המחזור ? תודה על תשובתך,

קטיה שלום ותודה על שאלתך. את נמצאת בתקופה הפרימנופאוזלית ולכן הדימומים הלא סדירים.זה יכול להימשך אפילו שנים אם כי זה לא כ"כ אופיני לגילך ולכן מומלץ לפנות בהקדם לבדיקה ע"י רופאך המטפל. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי