כעלי בן 43 חשק מיני וביכלל....

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

27/04/2005 | 11:39 | מאת: שוש וולוך

שלום בעלי בן 43 שמאוד קשור להוריו לאחר מות אימו בגיל 40 המצב שלו התרדר גם מבחינה נפשית וגם מבחינה מינית הוא התחיל עם קרטה שעסק פעם בצורה מטורפת וגם ריצה הליכה הוא לא מסןפק בעבודה הוא עובד בתוך מאבטח והיה מאוד מסור ועשה מעל ומעבר וביגלל הגיל כך הם טוענים העבירו אותו למקום שהןא ממש לא מרוצה המצב רוח שלו ירוד והוא עבני מאוד צועק אפילו הייתי אומרת מטיל טרור בענין של סדר בבית כאילו שהור רוצה שלפחות פה יהייה לו שליטה אני מודה שלי קשה יותר ליתמוך בו והאמת זה די מבהיל ליראות אותו מיפרק וגם היחסי מין ירדו לאפס לא קימנו יחסים כימעט שנה השאלה שלי איך אפשר לעזור לו האם הוא צריך לעשות בדיקות מסוימות או לגשת לרופא ואיזה וחוץ מזה איפה יש קבוצות תמיכה כאלה לגברים באמצא החיים מחכה לתשובה דחופה תודה שוש

שוש שלום ותודה על שאלתך. לא נראה לי שמקור הירידה אצל בעלך הינו גופני-הורמונלי ולכן מוצע לכם לפנות ליעוץ פסיכולוגי. במקביל הייתי משתף את רופא המשפחה. רפואה שלמה ומועדים לשמחה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי