בעיות שינה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

12/11/2004 | 20:13 | מאת: צ.צ.

שלום רב! אני בת 57, מזה מס' שנים סובלת מחוסר שינה. גלי החום חלפו ולאחרונה חזרו שוב. קשה לי מאוד להרדם ללא כדורי שינה, וגם אז נרדמת רק לפנות בוקר או מתעוררת לפנות בוקר, בקיצור ישנה מעט מאוד שעות ועייפה מאוד במשך היום. אני לא מעוניינת לקחת הורמונים, בין היתר מאחר ולאימי היה סרטן השד. מה ניתן לעשות?!!! אני עייפה מאוד וכבר אובדת עיצות. תודה

צ.צ. שלום ותודה על שאלתך. ישנן אפשרויות נוספות מעבר לטיפול הורמונלי חילופי לטיפול בתסמיני גיל מעבר אולם עלייך לפנות לרופאך המטפל, המכיר אותך היטב והוא יוכל להציע לך טיפול. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי