תת פעולת של בלוטת הטריס

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

08/11/2004 | 13:56 | מאת: חנה

ד"ר זלוצובר שלום. היה אצלי תת פעולת של בלוטת הטריס . לקחתי אלקטרוקסין שלושה חודשים לפי בדיקות הכול בסדר. האם אני צריכה להמשיך לקחת אלקטרוקסין. תודה חנה.

חנה שלום ותודה על שאלתך. התאזנת עקב הטיפול ואת חייבת להמשיכו, ככל הנראה. התיעצי בכל אופן עם הרופא שהחל בטיפול. רפואה שלמה דר' זלוצובר

09/02/2006 | 15:15 | מאת: נטלי

אני בחורה בריאה בת 28, באותה שנה עברתי שתי הפלות בשבוע 8 להריוני (הפלה אחרונה היתה ביום 19/1/06). בשני ההריונות בבדיקה לגיל הריון נתגלה שהעובר הפסיק להתפתח (אין דופק עוברי). הוסבר לי שאני נמנית עם הקבוצה של הנשים עם הפלות חוזרות. למה קורה מצב כזה? מהם דרכי הטיפול ומה אני צריכה לעשות כיום? איזה בדיקות אני ובן זוגי צריכים לעשות?

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי