בבקשה כנסו...

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

26/08/2004 | 21:12 | מאת: D

אני יודע שזה לא קשור לפורום הזה אבל לא מצאתי פורום לשאול בו את השאלה והייתי שמח אם הדוקטור יענה לי על שאלתי.. קיבלתי תוצאות של בדיקות דם , כתוב שם: ANTINUCLEAR Ab תוצאה: POSITIVE מה זה אומר? תודה מראש

27/08/2004 | 00:03 | מאת: ויזיפוצ'ניק

הפורום הוא פורום לנשים בגיל המעבר.אנא נסה בפורומים אחרים.

D שלום ותודה על שאלתך שאומנם אינה קשורה אולם בכל זאת.. הבדיקה מראה על מחלה אוטואימונית שבה הגוף מייצר נוגדנים כנגד עצמו או למען הדיוק רקמות מסוימות. מציע לבדוק זאת עם הרופא ששלח את הבדיקה וכן בפורום מחלות אוטואימוניות ואלרגיות. כל טוב, דר' זלוצובר

28/08/2004 | 19:45 | מאת: D

תודה! אבדוק את זה...

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי