היעדר גירוי כתוצאה מכריתת רחם

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

24/08/2004 | 10:38 | מאת: מודאגת

שלום דר אני בת 58, עברתי כריתת רחם ואגינלית ללא הוצאת שחלות. (צוואר הרחם נכרת). חודשיים לאחר הניתוח אין לי תחושת גירוי כתגובה למגע בדגדגן. - יש תחושה למגע אך לא תחושת גירוי. חשק מיני קיים וכך גם רטיבות במהלך פעילות מינית מקדימה. האם תיתכן פגיעה עצבית כתוצאה מהניתוח ? האם יש פתרון ? תודה - מודאגת מאוד

למודאגת שלום ותודה על שאלתך. תיתכן ירידה בהנאה המינית לאחר הניתוח אולם לא אמורה להיות הפגיעה עצבית אותה את מתארת. שובי לבדיקת ע"י רופא הנשים שלך. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי