גלי חום הזעות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

07/09/2002 | 11:23 | מאת: ענבר

שלום שמי ענבר אני בת 23 יש לי השימוטו ואני סובלת כעת מפעילות יתר זמנית של בלוטת התריס וזה זמני ואין לזה טיפול וזה יעבור לבד אבל בנתיים אני סובלת מגלי חום והזעות ועצבנות רציתי לשאול איזה טיפול טיבעי אתה ממליץ או טיפול בויטמנים שיכול לעזור לי לתופעות הללו אודה לך על תשובתך

10/09/2002 | 00:38 | מאת: ד"ר משה זלוצובר

ענבר שלום ותודה על שאלתך. את רחוקה בגילך מגיל המעבר ואף הנושא אינו קשור בדיוק אולם בכל זאת: אין טיפול טבעי או טיפול בויטמינים שיכול לעזור. יש להתייעץ עם אנדוקרינולוג מומחה על מנת לשקול טיפול תרופתי, באם התסמינים נמשכים או מפריעים מאד. בברכת רפואה שלמה ושנה טובה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי