בדיקות דם

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

05/09/2002 | 19:32 | מאת: מרגלית

שלום רב חזרו אלי בדיקות דם של adrrenal - hormones cortisol blood 27.6 17-dh-progesterone , ,תוצאה של 0.20 אני לוקחת בודסון שלושה ביום שאלתי מה אומרות תוצאות הבדיקה (התרופות שאני לוקחת הם בגלל מחלת הקרהון) תודה וחג שמח מרגלית

09/09/2002 | 09:40 | מאת: ד"ר משה זלוצובר

מרגלית שלום ותודה על שאלתך. התרופות שאת מקבלת הן סטרואידים במינון די גבוה. מהבדיקות נראה שייצור הסטרואידים הפנימי שלך, מיתרת הכליה (אדרנל) מדוכא, כתופעת לוואי ידועה של הטיפול. את זקוקה למעקב אנדוקריני מקביל למעקב הגסטרואנטרולוגי שלך. בברכת רפואה שלמה ושנה טובה דר' זלוצובר

09/09/2002 | 17:53 | מאת: מרגלית

לד"ר זלוצובר תודה ושנה טובה.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי