דימום חזק במהלך נטילת תרופה דואביב

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

16/12/2020 | 16:49 | מאת: מאיה

אני נוטלת דואביב כבר יותר מ 8 חודשים, ב 3 החודשים האחרונים יש לי דימום חזק שנמשך 3-4 ימים, האם להמשיך לקחת את התרופה? יצוין שלפניכן השתמשתי בנובפום ואביאנה וגם היה דימום. אני רוצה להשתמש בתרופה שלא יהיה דימום בכלל.

מאיה שלום ותודה על שאלתך. ראשית עלייך לדעת שהתרופה חסרה בשוק ולא תשוב ככל הנראה עד סוף רבעון ראשון 2021 ואלי מעבר לכך. שובה נדחה כבר מספר פעמים. את צריכה להיבדק לגבי סיבת הדימום ולפי הממצאים להחליט אם להמשיך או לעבור לתכשיר אחר. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי