כאבי ראש בגיל המעבר. ליביאל האם מומלץ.?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

31/08/2020 | 06:48 | מאת: פנינה

שלום, רציתי לדעת אם כאבי ראש זה חלק מתופעות גיל המעבר כי אני סובלת בשנתיים האחרונות . אני בת 52 המחזור האחרון היה לפני חצי שנה . יש לי גם גלי חום והגניקולוג רצה לתת לי ליביאל האם התרופה הזו למעשה זה הורמונים?תודה.

פנינה שלום ותודה על שאלתך. כאבי הראש בהחלט עשויים להיות חלק מתסמיני גיל מעבר אם מופיעים בעם גל החום ו/אן או בעת דפיקות הלב או נדודי השינה. ליביאל היא בהחלט טיפול הורמונלי. בברכה דר' זלוצובר.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי