מספר שאלות לרופא אשמח לתשובות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

22/07/2020 | 01:00 | מאת: רינת

אני בת 52. מחזור אחרון באמצע מאי. מבדיקה של הרופא הוא ראה רחם מוגדל ושרירני. הוא נתן לי לקחת 10 כדורים של פרימולוט נור כדי שיהיה לי מחזור. ביקש שאחכה שאקבל שני מחזורים ואז אעשה בדיקת אולטרה סאונד. לקחתי את הכדורים, בינתיים לא קיבלתי מחזור, יש לי כאבי בטן של מחזור כבר חודש ( כאבים שבאים והולכים). אשמח להסבר על כל מה שאני עושה. זה תקין? זה נכון? לחכות למחזור? מהם כאבי הבטן האלו? תודה!

רינת שלום ותודה על שאלתך. אלו שאלות שעלייך להפנות לרופא שנתן לך טיפול, אין לי את כל הפרטים כמובן. ככלל קיבלת פרוגסטרון. אם גרם לדימום וסתי ניתן לקבוע בסבירות גבוהה שלא היה ביוץ. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי