דימום שלא נפסק ופוליפ

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

17/07/2020 | 12:25 | מאת: רונית

אודה לתשובתך. אני בת 53. יש לי מחזורים עדיין ונמצאת בטרום גיל מעבר לפי בדיקות הדם. מצאו לי פוליפ ברחם שכנראה ממנו יש לי דימומים בין המחזורים. יש לי דימום כמעט חודש ללא הפסקה ואני פוחדת מאיבוד דם. אין לי סימפטומים של עייפות או משהו אחר. אבל עדיין פוחדת לאבד דם רב בגלל התקופה הארוכ . בעוד כמה שבועות יש לי בדיקת היסטר'. האם לא נותנים כדורים להפסקת הדימום? אין סכנה בדם שיורד כבר חודש למרות שאין סימפטומים נוספים?

רונית שלום ותודה על שאלתך. את בהחלט צודקת ויש בהחלט מקום לנסות טיפול להפסקת דימום עוד טרם ההיסטרוסקופיה- פני לרופא/ת הנשים שלך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי