גלי חום לאישה מבוגרת

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

08/07/2020 | 23:23 | מאת: חנה

אמא שלי בת 64 סובלת אחת לכמה חודשים סובלת מהתקף גלי חום שנמשך 2-3 דק בהן היא לא מסוגלת לזוז, לדבר וממש נהיית משותקת. תחילה חשבנו שזה נראה כמו אירוע מוחי אבל לאחר מס דקות הגל חום עובר והיא חוזרת לעצמה. היא מתארת את זה כגל חום שמתחיל מהבטן ואז פשוט מתחילה למלמל והדיבור שלה מתעוות והיא לא בפוקס באותם רגעים. יש לציין שהיא סובלת מזה מספר שנים אבל בתדירות רחוקה. למי עלינו לפנות לבירור בתחום הרפואה?

חנה שלום ותודה על שאלתך. לרופא/ת משפחה בשלב ראשון ובהמשך, באם אין מענה לאנדוקרינולוג/ית ו/או גניקולוג/ית בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי