תופעת לוואי סחרחורות טיפול מדבקות אסטרמול

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

10/06/2020 | 09:53 | מאת: לי

שלום רב, לאחרונה כחודש התחלתי להשתמש במדבקות אסטרמון(תחליף אוורל קונטי- שימוש ממושך ללא תופעת לוואי). והחלה תופעה של סחרחורות מעין תחושה של איבוד שיווי משקל ובנוסף כאבי ראש. האם ידוע שהמדבקות גורמות לתופעה לעיל. אני סובלת מקוליטיס ומטופלת בגרנולות פנטזה 4 גר'. האם יש התוויה נגד הטיפול? ברצוני להבהיר בשל הקוליטיס הומלץ על מדבקות ולא טיפול דרך הפה. אודה להתייחסותכם.

לי שלום ותודה על שאלתך. התכשירים בסה:כ דומים ולא אמורות להיות יותר תופעות לוואי. שובי לרופא/ה המטפל/ת בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי