דו אביב אנגליק אביאנה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

23/05/2020 | 22:57 | מאת: שי

אשמח לדעת מה ההבדל מבחינת אפקטיביות בהפחתת תסמיני גיל מעבר בין: אקטיבל, אנגליק, דו אביב, אביאנה וגם האם מקבלים איתם מחזור או דימומים?

שי שלום ותודה על שאלתך. ככלל התרופות במיון גבוה אפקטיביות יותר בהקלת תסמיני גיל מעבר ובהן אקטיבל ואנג'ליק. הדואביב שאינו מכיל פרוגסטרון אלא SERM שהן תרופות המפחתיתות ממאירות שד ומנגד, מחמירות גלי חום, מעט פחות יעיל לכאורה בהפחתת גלי חום לעומת טיפול הורמונלי המכיל אסטרוגן ופרוגסטרון. בברכה דר' זלוצובר

24/05/2020 | 20:13 | מאת: שי

האם דו אביב אפקטיבית יותר מאביאנה? (אני נוטלת אביאנה אבל זקוקה להעלאת מינון ומאידך בעבר אקטיבל יצר אצלי תופעות לוואי היה כנראה חזק מדי). תודה מקרב לב

24/05/2020 | 20:17 | מאת: שי

כלומר האם כמות האסטרוגן בדואביב גדולה מאביאנה?

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי