מירנה ואוורול 50 דימומים ותופעות גיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

23/05/2020 | 21:48 | מאת: חדווה

בת 54 מטופלת במירנה מזה 3 שנים בגלל עיבוי רירית רחם. מטופלת מזה 9 חודשים באוורל 50. כל חודש או חודש וחצי יש הכתמות או דימום קטן. כמו כן כל חודש תסמין אחר של גיל המעבר מופיע. פעם דכאון, פעם גלי חום והפעם דפיקות לב מוגברות. האם זה מצב תקין או שכדאי להחליף טיפול? מה האםשרויות האחרות?

חדווה שלום ותודה על שאלתך. אני מניח שאם הטיפול מלווה בתופעות לוואי משמעותיות או שאינו עוזר, יש בהחלט מקום להחליף אותו. התחליף ייקבע ע"פ מצבך הרפואי כמו גם הסיבה לטיפול (כגון עיןבי רירית רחם- על איזה רקע?). את צריכה הערכה פרטנית מרופא/ה המכיר/ה אותך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי