תגובות לוואי להורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

11/04/2020 | 15:42 | מאת: אני

שלום ד"ר, הנני בת 56 ולפני כשנה וחצי נפסק המחזור.ניתנו לי אוורל 50-מדבקה ואוטרוגסטן 100 לבליעה.אני מרגישה שאיני מצליחה לישון מעבר ל4 שעות, דופק חזק כשאנינקמה,עייפות תמידית, והשמנה מטרפת. ברצוני לציין שאני רזה בטבעי וכחודשיים אני לוקחת את ההורמונים ועליתי 6.5 ק"ג ומרגישה נפיחות מוגזמת בבטן וברגליים.. אובדת עצות.

אני שלום ותודה על שאלתך. את מטופלת, לכאורה כמובן כי אין לי את כל הפרטים, בצורה טובה. תופעות לוואי יתכנו לכל טיפול וכדאי לשוב לרופא/ה מטפל/ת לצורך הערכה מחודשת. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי