טיפול הורמונלי חילופי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

29/03/2020 | 11:47 | מאת: רחל ישראל

ד"ר שלום, אני בת 55 ומחצה, משתמשת בטיפול הורמונלי חילופי מזה שלוש שנים, בשנתיים וחצי הראשונות באביאנה, בשנה האחרונה באוורל קונטי, מאחר ובחודשיים האחרונים היה מעת לעת דימום קל תחת הטיפול הםסקתי את הטיפול, לא ניתן להשיג כעת את התחליף של מכבי, צריכה להחליף טיפול, מה אתה ממליץ? לחזור לאביאנה?לנסות טיפול אחר? גלי החום ונדודי השינה חוזרים אם כי בעוצמה פחותה, בכל אופן לא רוצה להשאר ללא טיפול, אודה לך על מענה רחל

רחל שלום ותודה על שאלתך. טיפול הורמונלי דורש מרשם רופא ומכאן שיקול דעת פרטני. יש לפנות להערכה עם כל המידע הרפואי הרלוונטי לגבייך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי