בחילה תחת טיפול הורמונלי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

08/03/2020 | 16:01 | מאת: יעל

שלום רב, התחלתי לפני 10 ימים. כרגע ללא שיפור בתסמינים. בנוסף, סובלת כבר 3 ימים מבחילה וחוסר תאבון. האם זו תופעה ידועה? ואם כן, האם יש סיכוי להתרגלות מערכת העיכול? כמו כן, מתי סביר לצפות להקלה בגלי החום? תודה!

יעל שלום ותודה על שאלתך. בחילה תיתכן כתופעת לוואי של המרכיב האסטרוגני בגלולה, לא בהכרח חולפת. לוקח לטיפול בד"כ שבועיים שלושה להתחיל להשפיע בברכה דר' זלוצובר

09/03/2020 | 13:17 | מאת: יעל

היי, אותה בחילה אם כי פחותה היתה תחת אביאנה. כלומר סיכוי סביר שלא אסתדר עם הורמונים? לרב בחילה היא תופעת לוואי לא חולפת? מחכה לקצה תקווה. 2 גלי חום קשים בשיה, בחילה, בעיות שינה זה כמעט גדול עלי...

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי