הפסקה במשך 4 שבועות של אביאנה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

15/01/2020 | 09:42 | מאת: הגר

אני בת 66 נוטלת הורמונים במשך 14 שנים. עקב פוליפ ודפן רחם מעובה הרופאה המליצה לי על "הפסקה בינתיים" של ההורמונים. בדיקת הביופסיה שנלקחה מרירית הרחם נמצאה תקינה ואני מאד רוצה לחזור ליטול אביאנה. האם זה בעיתי? אם כן, האם יש דרך לעשות זאת? בתודה

הגר שלום ותודה על שאלתך. עשוי להיות בעייתי וכדאי לשוב לטיפול הורמונלי ( זה או אחר) לאחר ייעוץ מסודר עם הרופאה המטפלת שכל הנתונים הרלוונטיים נמצאים אצלה. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי