הזעה בלילה וחוסר תיאבון

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

22/12/2019 | 06:14 | מאת: לימור

אהיה בת 48 בפברואר. בלילה אני קמה לעיתים עם הזעה בגוף. לא כזאת שהרטיבה את המצעים ואת הבגדים אבל הזעה. חוסר תיאבון כבר מספר חודשים (לעיתים יותר ולעיתים פחות) ובעקבות כך ירידה במשקל (לא דרסטית) לעיתים איני שולטת בכעסים. נוטלת ציפרלקס 20 מ"ג . האם זה קשור לגיל המעבר או עליי לבצע בדיקות נוספות?

לימור שלום ותודה על שאלך. מנופאוזה מוגדרת כשנה ללא וסת ולא ברור מה מצבך בנושא. ייתכן והתסמינים שאת מתארת נובעים מגיל מעבר אך יש לאבחן אותך ולטפל בך בצורה מסודרת. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי