איחור במחזור בגיל 45

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

10/12/2019 | 20:46 | מאת: לימור

שלום בת 45 ו-3 חודשים,וסת אחרונה ב-30.10 ומאז לא קיבלתי...בחודשים האחרונים הוסת הקדימה לי והיתה מגיעה כל 24 יום...בדיקת הריון ביתית יצאה שלילית...יש לי תסמינים של גיל המעבר,כגון יקיצות בשינה,עצבנות,כאבי ראש... האם אני שם והאם המחזור יגיע???

11/12/2019 | 19:01 | מאת: לימור

אציין שלפני שנה היה לי איחור כזה ולאחר מכן המחזור חזר ומגיע כל 28 יום,30 יום...הפטמות כואבות לי,כאבי גב ומידי פעם כאבי מחזור...

לימור שלום ותודה על שאלתך. סביר להניח שהוסת יופיע. הפסקת מוחלטת (מנופאוזה) מוגדרת כשנה ללא וסת. תסמינים בהחלט עשוייים להופיע בכבר עתה. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי