נטילת הורמון אביאנה לבעיה בדלילות שיער

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

20/08/2019 | 20:01 | מאת: אני

אני בת 58 המחזור שלי הפסיק כשהייתי בת 50 ולא היו לי תופעות לוואי כלשהן. לאחרונה שערי החל לנשור וממש התדלדל בצורה קיצונית רופא הנשים נתן איבאנה ואחרי שנטלתי את הגלולות כחודש וחצי קיבלתי דימום קל. אשמח לדעת האם יש לכך משמעות כלשהי מן הראוי לציין שנשירת השיער פסקה לחלוטין תודה

אני שלום ותודה על שאלתך. דימום ייתכן בעת נטילת טיפול הורמונלי חילופי, בעיקר בתחילה. עלייך להתמיד במעקב רופא הנשים שלך. בברכה דר' זלוצובר

21/08/2019 | 08:59 | מאת: אני

תודה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי