תופעות גיל טרום המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

16/08/2019 | 21:41 | מאת: רינת

שלום ד"ר זלוצובר אני בת 52.5 מחזור סדיר .. לגבי גלי חום איני יודעת כי כעת תקופת קיץ. התופעות העיקריות שאני מרגישה זה שאני מתקשה לישון בלילה ועלייה במשקל וקושי גדול לרדת במשקל למרות מאמציי. השאלה שלי היא אם אתחיל לקחת הורמונים זה יעזור לי לישון טוב יותר בלילה ואצליח לבסוף לרדת במשקל? כרגע איני לוקחת תרופות למעט ויטמין די.

רינת שלום ותודה על שאלתך. יש לך וסת סדיר, אינך בגיל מעבר ולכן אין כמובן מקום לטיפול לגיל מעבר! בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי