נגישות
נגישות

חסימת קרוטיד וטיפול הורמונלי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

18/04/2019 | 21:11 | מאת: ריבה

שלום רב! אני בת ששים ואחת ועשר שנים תחת טיפול הורמונלי. הפסקה בחצי שנה האחרונה. מכיוון שהרגשתי כללית רע לחא ההורמונים, רציתי לחזור לטיפול. מה שקרה הוא שבגלל בעיות אחרות, עברתי לאחרונה בדיקת דופלר של עורק התרדמה והתקבלה תוצאה של חסימה של 40% במוצא הפנימי של העורק משמאל. יתר העורקים תקין. האם לאור אלה אוכל לחזור לטיפול ההורמונלי (מדבקות אוורל ), או שאפילו הטיפול הטרנסדרמלי מסוכן לי? על תשובתך אודה.

לקריאה נוספת והעמקה

ריבה שלום ותדוה על שאלתך. התשובה אינה כ"כ פשוטה וכלל הבעיות "האחרות" שלך חשוב להחלטה, מעבר לממצא הדמייתי כלשהו. עלייך לפנות ליעוץ עם כל הנתונים. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי